Υπηρεσίες

Εξειδικευμένες υπηρεσίες από την
ERGO TRUST

Αναλαμβάνουμε

Z

Ανακαίνιση

Z

Διακόσμηση

Z

Συντήρηση

Z

Τεχνικές Εργασίες

Z

Υπηρεσίες Μηχανικών

Δείτε τα πακέτα προσφορών ανακαίνισης

Αρχική » Υπηρεσίες

Ανακαίνιση Σπιτιού

Η ανακαίνιση κατοικίας αφορά είτε μεμονωμένες εργασίες (μπάνιο, κουζίνα) είτε ριζικές μεταρρυθμίσεις (εσωτερικά ή εξωτερικά).

Ανακαίνιση Κουζίνας

Η Ergo-trust.com.gr δρομολογεί όλες τις εργασίες με απόλυτο συντονισμό όλων των εμπλεκομένων τεχνικών και αναγνωρίζει την επιτακτική ανάγκη εξοικονόμησης χρόνου.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Καθημερινά, διαπιστώνουμε ότι το μπάνιο είναι ένας χώρος πολύπαθος. Συνεπώς, μια ανακαίνιση του μπάνιου θα αλλάξει την καθημερινότητά μας προς το καλύτερο και θα αυξήσει την αξία του ακινήτου.

Ανακαίνιση Γραφείου

Η ανακαίνιση γραφείου αποτελεί επένδυση ιδιαίτερης σημασίας, αφού ο εκάστοτε επαγγελματίας με την πάροδο του χρόνου θα επωφεληθεί οικονομικά.

Ανακαίνιση Καταστήματος

Οι ανακαινίσεις καταστημάτων πρέπει να πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα των 3-5 ετών ή και συχνότερα αν πρόκειται για καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, καφέ μπαρ, εστιατόρια κ.ά.

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου

Η ολική ή μερική αναμόρφωση του καταλύματος σας θα προσφέρει λειτουργική αναβάθμιση του όσο και την ενίσχυση του προφίλ της επιχείρησης σας.

Ανακαίνιση χώρων για Airbnb

Για να είναι ο χώρος προς ενοικίαση ελκυστικός και να προωθηθεί με επιτυχία, οφείλει να διαθέτει εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, καλή κατασκευή, διακόσμηση και άρτιο εξοπλισμό.

Εξοικονομώ κατ’ οίκoν

Πρόγραμμα συγχρηματοδοτούμενο από το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης (EΤΕΑΝ), που δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν σε όλη την Ελλάδα να βελτιώσουν ενεργειακά την απόδοση της οικίας τους.

Έργα μας

Δείγμα ανακαίνισης – κατασκευής κατοικίας

Ανακαίνιση μπάνιου, κουζίνας και εξωτερικού χώρου.

Ανακαίνιση κατοικίας στην Θεσσαλονίκη

Ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου και τραπεζαρίας.

Ανακαίνιση γραφείου στην Θεσσαλονίκη

Ανακαίνιση γραφείου και του μπάνιου του.

Κοινοποίηση
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin