Ανακαίνιση χώρων για ενοικίαση Airbnb

Η Ergo-trust.com.gr ανακαινίζει το χώρο σας για διάθεση προς Airbnb με επώνυμα υλικά και άριστη ποιότητα κατασκευής στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Ιδανικές λύσεις ανακαίνισης

Συμφέρουσες τιμές

Τήρηση χρονοδιαγράμματος

Ανώτερη ποιότητα υλικών

l

Παροχή εγγύησης

Ανακαίνιση χώρων για ενοικίαση Airbnb - Ανακαινίσεις Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί στην Ελλάδα ο τουρισμός. Αυτό οφείλεται στις προσφορές, που κάνουν κάποια γραφεία ταξιδίων στα εισιτήρια. Επιπλέον, στην τάση ορισμένων ιδιοκτητών να νοικιάζουν ιδιωτικά τα ακίνητά τους μέσω Airbnb.

Η τάση αυτή των ιδιοκτητών έχει κάποια βάση. Θέλουν να αυξήσουν τα εισοδήματά τους, να εκμεταλλευτούν ένα άδειο διαμέρισμα και να πάνε με τα “νερά” της εποχής, που θέλουν την ενοικίαση σπιτιού να γίνεται διαμέσου Airbnb.

Αν, μάλιστα το ακίνητο βρίσκεται σε σημείο τουριστικού ενδιαφέροντος, τότε ο ιδιοκτήτης μπορεί να αυξήσει τα έσοδά του δημοσιεύοντας το στην πλατφόρμα Airbnb.

Βέβαια, για να είναι ο χώρος προς ενοικίαση ελκυστικός και να προωθηθεί με επιτυχία, οφείλει να διαθέτει εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, καλή κατασκευή, διακόσμηση και άρτιο εξοπλισμό.

Τι είναι το Airbnb;

Με απλά λόγια, πρόκειται για μία διαδικτυακή πλατφόρμα, που αναλαμβάνει την καταχώρηση ενός καταλύματος και την ενοικίαση του.

Όταν κάποιος ψάχνει κατάλυμα ηλεκτρονικά για βραχυχρόνια μίσθωση μεσολαβεί η Airbnb και φέρνει εις πέρας όλη τη διαδικασία από την κράτηση έως τη χρηματική συναλλαγή.

Ο επισκέπτης πληρώνει το αντίτιμο με κάρτα μέσω της πλατφόρμας, αλλά ο ιδιοκτήτης λαμβάνει το συμφωνηθέν ποσό 24 ώρες μετά την άφιξη των επισκεπτών.

Φυσικά, και η εταιρεία, που αναλαμβάνει τη διαμεσολάβηση μεταξύ οικοδεσπότη και φιλοξενούμενου έχει κέρδος. Παρακρατεί ένα ανάλογο ποσοστό 10-15%.

Οι τιμές επηρεάζονται από τον τόπο του καταλύματος, από το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει ο ένοικος  και από την εποχή.

Η πλατφόρμα δημοσιεύει στο προφίλ του ιδιοκτήτη τις φωτογραφίες του σπιτιού, που είναι προς ενοικίαση, τη λεπτομερή περιγραφή του και τις αξιολογήσεις προηγούμενων θαμώνων. Οι τελευταίοι συμβάλλουν καίρια στην αποδοχή ή απόρριψη μιας κατοικίας των επόμενων επισκεπτών.

Λόγοι ανακαίνισης χώρων προς μίσθωση μέσω Airbnb

Η ανακατασκευή μιας οικίας για οικογενειακή χρήση μπορεί να φαίνεται παρόμοια με αυτήν μιας οικίας για ενοικίαση, αλλά στην πράξη αυτό αποδεικνύεται άτοπο. Στη δεύτερη περίπτωση είναι τελείως διαφορετικό το κοινό, στο οποίο απευθύνεται ο ιδιοκτήτης που θα μισθώσει την κατοικία του.

Αυτό γίνεται περισσότερο κατανοητό, αν λάβει κάποιος υπόψη ότι η μίσθωση διαμερίσματος μέσω διαδικτύου απευθύνεται και σε νεαρά και σε ηλικιωμένα άτομα.

Οπότε, ο εξοπλισμός της κατοικίας θα πρέπει να καλύπτει πλήρως όλες τις ηλικιακές ομάδες.
Άρα, οι λόγοι που υπαγορεύουν μία ανακαίνιση χώρου για ενοικίαση στην Airbnb είναι πολλοί και ποικίλοι:

  • Θέλετε να εκτινάξετε το επίπεδο του σπιτιού, λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού στις διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες.
  • Επιθυμείτε να διαθέσετε το χώρο σας σε υψηλότερη τιμή.
  • Θέλετε να επιτύχετε τη μεγαλύτερη δυνατή λειτουργικότητα.
  • Ενδιαφέρεστε, πάνω από όλα, να αποκτήσει ο χώρος σας αισθητική υψηλών προδιαγραφών, η οποία επηρεάζει τον εν δυνάμει φιλοξενούμενο, μέσω φωτογραφιών που θα αναρτήσετε.
  • Σας απασχολεί ένας ενδελεχής και προγραμματισμένος έλεγχος όλων των εγκαταστάσεων εκ των προτέρων και όχι μετά από μία ζημιά, που μπορεί να επιφέρει την ακύρωση των κρατήσεων σας.
  • Θέλετε να προσελκύσετε πελάτες μέσα από μία ανανεωμένη διακόσμηση, που θα αναδείξει το χώρο σας και θα σας επιφέρει αμεσότερη κερδοφορία. Τελικά, θα συντελέσει στη σύντομη σχετικά απόσβεση της επένδυσής σας.

Διαδικασία ανακαίνισης χώρου για βραχυπρόθεσμη μίσθωση

Ο ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης επικοινωνεί με την Ergo Trust και ένας κατάλληλα εκπαιδευμένος μηχανικός επισκέπτεται το χώρο σας. Εντοπίζει τα τυχόν προβλήματα, που υπάρχουν και τις αλλαγές, που πρόκειται να γίνουν.

Παρουσιάζεται η οικονομική και τεχνική μελέτη μέσω τρισδιάστατης απεικόνισης, καθώς και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.

Εκτελούνται όλες οι εργασίες και σας παραδίδεται το σπίτι “με το κλειδί στο χέρι”.

Καταχωρείται το ανακαινισμένο ακίνητο και προωθείται στο Airbnb.

Αναλυτικές εργασίες

Η ανακαίνιση κουζίνας προσομοιάζει με αυτήν ενός απλού σπιτιού, αλλά περιλαμβάνει εντυπωσιακό φωτισμό, κατασκευαστικά και διακοσμητικά κομμάτια, στα οποία επικεντρώνεται η προσοχή των πελατών της Airbnb.

Έξυπνες κατασκευές θα πρέπει να δημιουργηθούν και στο μπάνιο και να τοποθετηθούν στοιχεία, που ενδιαφέρουν μισθωτές, όπως η πατητή τσιμεντοκονία και οι φωτισμοί.

Η τοποθέτηση ντουλαπών είναι απαραίτητη με επαρκή αριθμό ραφιών και συρταριών. Αντικαθίστανται όλα τα υλικά, που έχουν φθαρεί, όπως οι εσωτερικές πόρτες, η πόρτα ασφαλείας και τα πατώματα.

Τέλος, οι εργασίες ολοκληρώνονται με νέες ηλεκτρικές συσκευές, συστήματα ψύξης – θέρμανσης, γραμμές τηλεφώνου, δορυφορική κεραία και γρήγορο ίντερνετ.

Συχνές ερωτήσεις – Απαντήσεις

Αν οι απαντήσεις που δίνουμε σε συχνά ερωτήματα πελατών,

δεν απαντούν σε απορίες σας, επικοινωνήστε άμεσα. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Οι εργασίες που θα κάνω ως εκμισθωτής θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις διάφορες ηλικιακές ομάδες;

Πρέπει να κάνετε μία έρευνα αγοράς για να διαπιστώσετε τι είδους ηλικίες αναζητούν ενοικίαση στην Airbnb στη δική σας περιοχή και εκεί να εστιάσετε.

Τι θα δώσει καλές κριτικές στο ακίνητό μου;
Προσπαθήστε να ικανοποιήσετε τους πελάτες και αυτοί θα αφήσουν θετικά σχόλια. Επίσης, βάλτε στο προφίλ σας φωτογραφίες, που προκαλούν εντυπωσιασμό.
Τι κέρδος θα έχω από την ενοικίαση του χώρου μου μέσω Airbnb;
Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά γενικά ένα σπίτι αποδίδει 2.500 ευρώ ως 10.000 ευρώ το χρόνο. Πολύ περισσότερα από μία απλή μίσθωση.

Η Εταιρεία μας

Η συνεργασία με την Ergo Trust προσφέρει ανακαίνιση στοχευμένη στο Airbnb με ιδιαίτερη έμφαση στην αρχιτεκτονική μελέτη και στη διακόσμηση.

Υπόσχεται ποιοτική κατασκευή και μία κατοικία, που δεν θα μείνει ποτέ άδεια από υποψήφιους ενοικιαστές.

Γιατί να μας επιλέξετε 

Η προτίμηση στην Ergo Trust θα σας ανταμείψει και αυτό γιατί:

  • Δημιουργούμε εντυπωσιακούς χώρους με αισθητικότητα, εργονομία και ποιότητα.
  • Εγγυόμαστε την αποπεράτωση των εργασιών εντός του προκαθορισμένου προϋπολογισμού και χρονοδιαγράμματος.
  • Καλύπτουμε όλο το φάσμα των εργασιών, που απαιτούνται.
  • Ανταποκρινόμαστε πλήρως στις οικονομικές σας ανάγκες.
  • Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία άρτια εξοπλισμένα.
  • Προσφέρουμε διακοσμητικές προτάσεις με μεράκι και φαντασία.

Μήπως ήρθε η ώρα να τολμήσετε και εσείς το επόμενο βήμα;

Καλέστε:

+30 2310 67 25 29

Ergo-trust.com.gr

Τεχνική – Κατασκευαστική Εταιρεία 

Η Ergo-trust.com.gr αναλαμβάνει την ανακατασκευή της κατοικίας στη Θεσσαλονίκη είτε πρόκειται για περιορισμένης έκτασης εργασιών είτε για πλήρη ανακαίνιση θέτοντας υψηλούς στόχους υπηρεσιών και αποδοτικότητας.

Η Ergo-trust.com.gr ανακαινίζει το σπίτι σας με επώνυμα προϊόντα και άριστη ποιότητα κατασκευής στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς σε συνάρτηση με την τεχνογνωσία του προσωπικού, και την υψηλή τεχνική υποστήριξη.

Έχουμε φέρει εις πέρας μεγάλο αριθμό ανακαινίσεων, γεγονός που μας έχει κάνει να ξεχωρίζουμε στον χώρο της κατασκευής.

Η δική μας εμπειρία σε συνδυασμό με τις επιθυμίες σας και την άψογη συνεργασία μαζί σας είναι τα απαραίτητα στοιχεία που θα διασφαλίσουν το άρτιο αποτέλεσμα.

Κοινοποίηση
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin