Εξοικονομώ κατ’ οίκoν

Η Ergo-trust.com.gr ανακαινίζει τον χώρο σας με επώνυμα υλικά και άριστη ποιότητα κατασκευής στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Ιδανικές λύσεις ανακαίνισης

Συμφέρουσες τιμές

Τήρηση χρονοδιαγράμματος

Ανώτερη ποιότητα υλικών

l

Παροχή εγγύησης

Πολλοί είναι αυτοί, που αποφασίζουν να κάνουν μία αλλαγή στο σπίτι τους. Ο λόγος είναι διττός: χρειάζονται μία ανανέωση ή το κτίσμα έχει υποστεί κάποιες φθορές με το πέρασμα του χρόνου.

Οι δύσκολες, ωστόσο οικονομικές συνθήκες, που επικρατούν τους αποθαρρύνουν να προβούν σε μία τέτοια κίνηση.

Υπάρχει, όμως, λύση και μάλιστα οικονομική. Η λύση του προγράμματος εξοικονόμηση κατ’ οίκoν.

Τι είναι το εξοικονομώ κατ’ οίκoν;

Είναι ένα πρόγραμμα συγχρηματοδοτούμενο από το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης (EΤΕΑΝ). Πρώτον, δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν σε όλη την Ελλάδα να βελτιώσουν ενεργειακά την απόδοση της οικίας τους. Δεύτερον, οι πολίτες εξοικονομούν χρήματα, αφού οι εργασίες τους θα επιδοτηθούν ως 70%.

Οφέλη του προγράμματος

Μετά το πέρας των ανακατασκευών έχετε σχεδόν ένα καινούργιο σπίτι. Επίσης, τα έξοδα θέρμανσης και ψύξης μειώνονται σημαντικά, αφού έχει αυξηθεί η ενεργειακή απόδοση του σπιτιού. Τέλος, μπαίνει σε ανώτερη κλίμακα η αξία του ακινήτου σας.

Επιδοτούμενες παρεμβάσεις

Ο προϋπολογισμός του ΕΤΕΑΝ καλύπτει τα ακόλουθα:

Αντικατάσταση κουφωμάτων και εξώπορτας σε μονοκατοικίες. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούν να αλλαχθούν και τα πλαίσια και οι υαλοπίνακες των κουφωμάτων.

Τοποθέτηση συστημάτων σκίασης, σταθερών και κινητών (τέντες , παντζούρια, ρολά).

Τοποθέτηση θερμομόνωσης σε τρία σημεία: στο κέλυφος του κτιρίου, στη στέγη και στην πυλωτή. Στην ταράτσα υπάρχει η δυνατότητα υγρομόνωσης και στη στέγη περιλαμβάνεται και η αντικατάσταση κεραμιδιών.

Αναβάθμιση ή εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης για παροχή ζεστού νερού. Εδώ ανήκουν ο λέβητας πετρελαίου ή φυσικού αερίου, οι αντλίες θερμότητας και τα ηλιοθερμικά συστήματα (ηλιακός θερμοσίφωνας). Εξαιρούνται η δεξαμενή πετρελαίου και οι μονάδες θερμότητας (σώματα, ενδοδαπέδια συστήματα).

Κριτήρια ένταξης στην επιδότηση ως προς την κατοικία

Η συμμετοχή αφορά μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και διαμερίσματα.

Η τιμή ζώνης του ακινήτου να μην ξεπερνά τις 2.100 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Το ενεργειακό πιστοποιητικό να ανήκει στην κατηγορία Δ και πιο κάτω.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι μπορείτε να χρηματοδοτηθείτε για περισσότερα από ένα ακίνητα.

Επιπλέον, κάθε διαμέρισμα μπορεί να υποβάλει αίτηση για επιδότηση μεμονωμένα ακόμα και αν οι άλλοι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας δεν ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο.

Κριτήρια ένταξης ως προς τη χρηματοδότηση

Ατομικό εισόδημα 10000 – 15000 ευρώ και οικογενειακό εισόδημα ως 25000 ευρώ. Η επιδότηση είναι 50% και 5% αύξηση για κάθε παιδί (ως 70% τελικό ποσοστό).

Ατομικό εισόδημα 15000 – 20000 ευρώ και οικογενειακό εισόδημα από 25000 – 30000 ευρώ. Η επιδότηση είναι 40% με 5% αύξηση για κάθε παιδί (ως 50% τελικό ποσοστό).

Ατομικό εισόδημα 20000 – 25000 ευρώ και οικογενειακό εισόδημα από 30000 – 35000 ευρώ και 5% αύξηση για κάθε παιδί (ως 50% τελικό ποσοστό).

Το ποσό της επιχορήγησης δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 25.000 ευρώ με ΦΠΑ. Από εκεί και πέρα καλύπτετε με δικό σας κεφάλαιο το υπόλοιπο ποσό, το οποίο χρειάζεται για να συμπληρώσετε τη δαπάνη.

Αν πάλι δεν διαθέτετε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό, που υπολείπεται, έχετε τη λύση του τραπεζικού δανείου. Το δάνειο θα έχει διάρκεια 4 έως 6 έτη, δεν είναι απαραίτητος ο εγγυητής ούτε η προσημείωση του ακινήτου. Η εξόφληση των προμηθευτών γίνεται μέσω τραπέζης.

Δεν χρεώνεστε σχετικά με τις ενεργειακές επιθεωρήσεις, οι οποίες καλύπτονται 100% από το πρόγραμμα μετά την τελική υλοποίηση των εργασιών.

Δικαιολογητικά για δωρεάν χρηματοδότηση

  • Δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο.
  • Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ).
  • Ενιαίο Τέλος Ακινήτων (ΕΤΑΚ) ή λογαριασμός ΔΕΗ.
  • Οικοδομική άδεια.
  • Έντυπο Πρότασης Παρεμβάσεων.
  • Υπεύθυνη δήλωση του Ν1599/1986 για αποδοχή των όρων του προγράμματος.
  • Τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα.
  • Τελευταίο έγγραφο Ε1.
  • Τελευταίο έγγραφο Ε9.
  • Οικονομικές προσφορές υποψήφιων προμηθευτών.

Στάδια αίτησης

Αρχικά, θα επισκεφτείτε έναν τραπεζικό οργανισμό, που συνεργάζεται με το πρόγραμμα της εξοικονόμησης για να λάβετε την οικονομική προέγκριση.

Στη συνέχεια, βγάζετε το ενεργειακό πιστοποιητικό. Αυτό το αναλαμβάνει ένας ενεργειακός επιθεωρητής. Ο τελευταίος είναι και το κατάλληλο πρόσωπο για να σας προτείνει τις αλλαγές ,που χρειάζεται να γίνουν.

Συμπληρώνεται την αίτηση προσκομίζοντας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην τράπεζα.

Όταν λάβετε την έγκριση, σας δίνεται το 40% της επιδότησης και το υπόλοιπο ποσό εκταμιεύεται όταν εκδοθεί το νέο ενεργειακό πιστοποιητικό μετά το πέρας τον ανακατασκευών.

Η ergo trust είναι πλέον η καταλληλότερη επιλογή και για το εξοικονομώ κατ’ οίκoν, αφού αναλαμβάνει ανακαινίσεις ολικές ή τμηματικές.

Σαν εταιρεία, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας τις εξής διαδικασίες:

Την σύνταξη όλου του φακέλου της αίτησης.

Την έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού.

Την διενέργεια των ενεργειακών επιθεωρήσεων, καθώς και την εκτέλεση όλων των αναβαθμίσεων, που επιθυμείτε.

Συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις

Αν οι απαντήσεις που δίνουμε σε συχνά ερωτήματα πελατών, δεν απαντούν σε απορίες σας, επικοινωνήστε άμεσα. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Υπάρχει κόστος για την επίσκεψη του υπευθύνου της εταιρίας σας;
Όχι, η επίσκεψη του συνεργάτη μας είναι δωρεάν, όπως και η οικονομική και τεχνική προσφορά που θα σας κάνουμε, χωρίς να είναι δεσμευτική.
Γιατί να κάνω ανακαίνιση;
Γιατί με την ανακαίνιση κάνουμε καλύτερη διαρρύθμιση στην οικία μας και αντικαθιστούμε ό,τι δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας.
Να απευθυνθώ σε οργανωμένη εταιρία ή σε μεμονωμένους τεχνίτες;
Η ανακαίνιση με δικά σας συνεργεία, συνήθως αυξάνει το κόστος και τον χρόνο των εργασιών και δεν διασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οργανώνουμε και συντονίζουμε τις εργασίες εμείς βάση αυστηρού προγράμματος εκτέλεσης.
Χρειάζεται να βγάλω οικοδομική άδεια;
Σε ορισμένες εργασίες είναι απαραίτητη και την αναλαμβάνει η εταιρεία μας.
Πως μπορώ να γνωρίζω το κόστος της ανακαίνισης;
Εκπονείται εκ των προτέρων αναλυτική οικονομική προσφορά.
Είναι απαραίτητο να παρευρίσκομαι στις εργασίες;
Όχι, εφόσον έχει προαποφασιστεί το σχέδιο και τα υλικά, που θα χρησιμοποιηθούν.
Πότε είναι επιβεβλημένη η ανακαίνιση;
Όταν υπάρχουν προβλήματα παλαιότητας, λειτουργικότητας, ασφάλειας, στατικότητας, αισθητικότητας καθώς και ενεργειακής αναβάθμισης της οικίας.

Ergo-trust.com.gr

Τεχνική – Κατασκευαστική Εταιρεία 

Η Ergo-trust.com.gr αναλαμβάνει την ανακατασκευή της κατοικίας στη Θεσσαλονίκη είτε πρόκειται για περιορισμένης έκτασης εργασιών είτε για πλήρη ανακαίνιση θέτοντας υψηλούς στόχους υπηρεσιών και αποδοτικότητας.

Η Ergo-trust.com.gr ανακαινίζει την κατοικία σας με επώνυμα προϊόντα και άριστη ποιότητα κατασκευής στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς σε συνάρτηση με την τεχνογνωσία του προσωπικού, και την υψηλή τεχνική υποστήριξη.

Έχουμε φέρει εις πέρας μεγάλο αριθμό ανακαινίσεων, γεγονός που μας έχει κάνει να ξεχωρίζουμε στον χώρο της κατασκευής.

Η δική μας εμπειρία σε συνδυασμό με τις επιθυμίες σας και την άψογη συνεργασία μαζί σας είναι τα απαραίτητα στοιχεία που θα διασφαλίσουν το άρτιο αποτέλεσμα.

Γιατί να μας επιλέξετε 

Όλα τα μέλη της ομάδας μας εργάζονται μεθοδικά και με υψηλή υπευθυνότητα. Διαφήμιση της εταιρείας αποτελούν οι παλιότεροι πελάτες μας.

Μας διακρίνουν:

  • Η χρήση άριστων – ποιοτικών υλικών.
  • Η αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος.
  • Ο ιδανικός συνδυασμός ποιότητας – τιμής.
  • Η επιλογή των κατάλληλων συνεργατών (αρχιτέκτονες-μηχανικούς, διακοσμητές, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς κ.ά.) με πολυετή εμπειρία.
  • Η άριστη τεχνογνωσία και αυστηρός επαγγελματισμός όλων των συνεργείων μας.
  • Η παροχή εγγύησης του έργου που θα παραδώσουμε.
  • Για να επιβεβαιώσετε τα λεγόμενα μας, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε και να κανονίσουμε ένα ραντεβού για δωρεάν εκτίμηση του σπιτιού σας.

Να έχετε στο νου σας ότι ο χώρος που ζούμε είναι πολύ σημαντικός και η ανακαίνισή του δεν είναι… απλή υπόθεση.

Καλέστε:

+30 2310 67 25 29

Κοινοποίηση
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin