Ανακαίνιση Ξενοδοχείου

Η Ergo-trust.com.gr ανακαινίζει το ξενοδοχείο σας με επώνυμα υλικά και άριστη ποιότητα κατασκευής στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Ιδανικές λύσεις ανακαίνισης

Συμφέρουσες τιμές

Τήρηση χρονοδιαγράμματος

Ανώτερη ποιότητα υλικών

l

Παροχή εγγύησης

Ανακαίνιση καταλύματος Θεσσαλονίκη, ΑνακαινίσειςΑυτό που χαρακτηρίζει την ελληνική οικονομία είναι ο τουρισμός και ο αγροτοτουρισμός της και εμάς τους ίδιους σαν Έλληνες η φιλοξενία.

Ο τουρισμός στις μέρες μας έχει αγγίξει ένα υψηλό σημείο ανταγωνισμού. Αν μια ξενοδοχειακή μονάδα θέλει να ανταποκριθεί στις απαιτούμενες ανάγκες των πελατών της για ποιοτική διαμονή, οφείλει να εισέλθει στον ανταγωνισμό εγκαίρως λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα.

Είτε κάποιος διαθέτει ξενοδοχείο για χειμερινούς προορισμούς είτε για το καλοκαίρι, το ζητούμενο πάντα από έναν επιχειρηματία είναι ο αυξανόμενος αριθμός κρατήσεων ανά σεζόν. Εξάλλου ζούμε στην εποχή των κρατήσεων μέσω internet.

Επομένως, αυτό που έχετε να κάνετε επιχειρηματικά είναι να μπείτε δυναμικά στον ανταγωνισμό και να επιδιώξετε την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας, του ξενώνα ή των δωματίων, ή ό,τι και αν διαθέτετε.

Η ολική ή μερική αναμόρφωση του καταλύματος σας θα προσφέρει λειτουργική αναβάθμιση του όσο και την ενίσχυση του προφίλ της επιχείρησης σας. Αυτό αποτελεί πόλο έλξης, ειδικά για τους λάτρεις του internet, που επιλέγουν τη διαμονή τους μέσα από αναρτημένες φωτογραφίες, κριτικές και σχόλια προηγούμενων πελατών.

Γιατί να επιλέξω επαγγελματίες στην ανακαίνιση του ξενοδοχείου;

Η ανακατασκευή ενός κτηρίου τουριστικής εκμετάλλευσης είναι απόφαση καίριας σημασίας για τη μετέπειτα εξελικτική πορεία του. Γι’ αυτόν τον λόγο, θα πρέπει να αφήνεται σε χέρια επαγγελματιών. Αυτοί θα εξασφαλίσουν όλα τα δυνατά οφέλη της ανανέωσης, όπως αύξηση των κερδών από την εισροή πελατών, εργονομία και αισθητική, που “μετράνε” στις κριτικές των διαφόρων ιστοσελίδων.

Γενικές εργασίες ανακατασκευής ξενοδοχειακής μονάδας

Οι εργασίες που αναλαμβάνει η Ergo Trust είναι:

  • Μόνωση – θερμομόνωση
  • Θέρμανση
  • Κλιματισμός
  • Οροφές – ψευδοροφές – γυψοσανίδες
  • Κουφώματα
  • Συστήματα σκίασης
  • Ηλεκτρολογική και υδραυλική μελέτη – εγκατάσταση
  • Ελαιοχρωματισμός
  • Φωτισμός – δάπεδα
  • Επένδυση τοίχων
  • Είδη υγιεινής
  • Κλιμακοστάσια – Ανελκυστήρες
  • Επίπλωση και διακόσμηση
  • Τζάκι
  • Εξωτερικός χώρος
  • Οικοδομικές εργασίες όλων των ειδών

Τα βήματα της ανακαίνισης ξενοδοχείου

Η Ergo Trust ακολουθεί την εξής πορεία μερικής ή ολικής αναμόρφωσης τουριστικών καταλυμάτων:

  • Καταγράφονται οι ανάγκες του κτηρίου στον εσωτερικό και περιβάλλοντα χώρο.
  • Διατυπώνεται το στυλ και το ύφος του ξενοδοχείου, που επιδιώκουμε να πετύχουμε. Το στυλ, βέβαια πρέπει να ταιριάζει με την περιοχή που βρίσκεται το ξενοδοχείο. Δηλαδή άλλο ύφος θα δημιουργήσουμε για ορεινό προορισμό και άλλο ύφος για ένα κατάλυμα που προτείνεται για καλοκαιρινό τουρισμό.
  • Δίνονται σύγχρονες και πρακτικές ιδέες που θα αλλάξουν εντελώς το χώρο του ξενοδοχειακού καταλύματος και θα χαρίσουν ποιοτικό αποτέλεσμα.
  • Εκπονείται η οικονομοτεχνική μελέτη από άριστα καταρτισμένο προσωπικό της εταιρίας. Αν πρόκειται για ολική αναμόρφωση, ο μηχανικός μας φροντίζει ώστε να πετύχει ένα ελκυστικό αποτέλεσμα με αισθητική και μέγιστη λειτουργικότητα. Αν πάλι πρόκειται για μερική αναμόρφωση, προσέχει ώστε το ανακαινισμένο κομμάτι του ξενοδοχείου να συνυπάρχει αρμονικά με το σύνολο.
  • Παρουσιάζεται σε τρισδιάστατη μορφή το αποτέλεσμα που θα έχουμε μετά το πέρας των εργασιών. Στο στάδιο αυτό συζητούνται οι οποιεσδήποτε επιθυμητές αλλαγές.
  • Κατασκευάζονται ή ανακαινίζονται οι χώροι που εμείς έχουμε επιλέξει, καθώς και η πιθανή ενεργειακή αναβάθμιση του εκάστοτε επαγγελματικού χώρου.
  • Ολοκληρώνεται ο ελαιοχρωματισμός.
  • Τοποθετούνται τα υλικά, ο εξοπλισμός και τα προϊόντα διακόσμησης.

Πού επιβάλλεται να εστιάσουμε όταν ξεκινάμε τη διαδικασία ανακαίνισης μιας ξενοδοχειακής μονάδας;

Η ανακαίνιση τουριστικών καταλυμάτων μπορεί να έχει σε κάποια στάδια της ομοιότητες με την ανακαίνιση κατοικίας, ωστόσο απαιτεί πιο πολύπλοκους χειρισμούς και γιατί ο χώρος είναι μεγαλύτερος και γιατί έχει περισσότερη επισκεψιμότητα.

Οι χώροι που δύνανται να ανακαινιστούν είναι:

Ανακαίνιση ρεσεψιόν Ξενοδοχείου

Η ρεσεψιόν, που αποτελεί τον χώρο υποδοχής των τουριστών και η οποία επιβάλλεται να κάνει καλή εντύπωση στους εισερχομένους επισκέπτες. Η ρεσεψιόν, βέβαια δεν περιλαμβάνει μόνο το έπιπλο, που είναι τοποθετημένο στην υποδοχή του ξενοδοχείου, αλλά και την είσοδο και όλο τον εξοπλισμό που βρίσκεται στο σαλόνι αναμονής.

Στην είσοδο, συνήθως εγκαθίσταται πόρτα με διάφανες τζάμι, για να φωτίζεται καλύτερα ο χώρος και να διακρίνουν οι πελάτες το χώρο υποδοχής. Στην ανακατασκευή της ρεσεψιόν δίνεται ιδιαίτερη σημασία στον φωτισμό, που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο τις βραδινές ώρες.
Τέλος, ο ελαιοχρωματισμός και η διακόσμηση δίνουν την τελευταία “πινελιά” στον χώρο και δημιουργούν μια εξαιρετική είσοδο.

Ανακαίνιση Μπάνιου Ξενοδοχείου

Το μπάνιο, το οποίο εκτός από τη θετική εικόνα, που προσφέρει ως προς την αισθητική του, αποτελεί και χώρο υγιεινής. Τα υλικά, που χρησιμοποιούνται στα μπάνια των ξενοδοχείων είναι η καμπίνα που επιλέγεται τα τελευταία χρόνια αντί της κλασικής μπανιέρας, κυρίως για λόγους εξοικονόμησης χώρου, η λεκάνη με το καζανάκι και το έπιπλο με τον καθρέφτη.

Ανακαίνιση Δωματίου Ξενοδοχείου

Το δωμάτιο, το οποίο μπορεί να αναμορφωθεί με βάψιμο των υπαρχόντων επίπλων. Όμως η αναμόρφωση του χώρου θα είναι πιο εντυπωσιακή με την αγορά νέων επίπλων, όπως κρεβάτια , κομοδίνα, ντουλάπες και άλλα έπιπλα απαραίτητα για έναν πελάτη ξενοδοχείου.
Στον εξοπλισμό του δωματίου υπάγεται και η τοποθέτηση συστημάτων θέρμανσης και ψύξης για πελάτες, που θέλουν ζεστό νερό το χειμώνα και δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Σε πολλά δωμάτια υπάρχουν εγκαταστημένες ηλεκτρικές συσκευές που αν έχουν υποστεί φθορά ή ζημιές οι επιχειρηματίες είναι υποχρεωμένοι να προβούν στην αντικατάστασή τους.
Στα υπ’ όψιν του δωμάτιου συμπεριλαμβάνεται ο φωτισμός που δημιουργεί χαλαρωτικό κλίμα καθώς και επαρκής κάλυψη του wi-fi, η οποία αποτελεί κορυφαία απαίτηση πελατών.

Ανακαίνιση Εστιατόριο Ξενοδοχείου

Το εστιατόριο, ο χώρος του οποίου “μετράει” πολύ στον πελάτη. Οφείλει να είναι καθαρός, να διαθέτει επαρκή αριθμό τραπεζιών και να είναι έτσι τοποθετημένα, ώστε να εξασφαλίζεται εργονομία κατά τη διακίνηση πελατών και του προσωπικού. Ας μην ξεχνάμε ότι από το εστιατόριο του ξενοδοχείου αρχίζουν οι διαμένοντες τη μέρα τους.

Ανακαίνιση Κουζίνας Ξενοδοχείου

Η κουζίνα, που αποτελεί χώρο υγειονομικού ενδιαφέροντος και που δεν είναι άμεσα ορατός στον κόσμο. Ωστόσο η καθαριότητα και λειτουργικότητα της εξασφαλίζουν την υγιεινή, που επιθυμεί ο καθένας, που διαμένει σε ένα τουριστικό κατάλυμα.

Τιμούμε την προτίμηση  σας

Η Ergo Trust :

  • Αναλαμβάνει ανακαινίσεις ξενοδοχειακών συγκροτημάτων , ξενώνων, και ενοικιαζόμενων δωματίων.
  • Προτείνει καινοτόμες λύσεις για τμηματική ή ολική ανακαίνιση.
  • Αναλαμβάνει ταυτόχρονα με την εσωτερική και εξωτερική αναμόρφωση των κτηρίων τουριστικής εκμετάλλευσης και τη ενεργειακή του αναβάθμιση.
  • Πετυχαίνει τη τήρηση του χρονοδιαγράμματος και δεν παρεκκλίνει από τον προϋπολογισμό του κόστους.
  • Εγγυάται άριστο αποτέλεσμα σε συνεργασία με τους πιο αξιόλογους προμηθευτές της αγοράς.
  • Έχει ως γνώμονα το χρηματικό ποσό που διαθέτετε για να πετύχει εργονομία και σύγχρονο design.

Μην καθυστερείτε! Κάντε και σεις τη δική σας ξενοδοχειακή μονάδα ελκυστική για τους εν δυνάμει πελάτες και αποκτήστε τη φήμη, που σας αναλογεί.

Γιατί να μας επιλέξετε 

Η προτίμηση στην Ergo Trust θα σας ανταμείψει και αυτό γιατί:

  • Δημιουργούμε εντυπωσιακούς χώρους με αισθητικότητα, εργονομία και ποιότητα.
  • Εγγυόμαστε την αποπεράτωση του εργου εντός του προκαθορισμένου προϋπολογισμού και χρονοδιαγράμματος.
  • Καλύπτουμε όλο το φάσμα των εργασιών, που απαιτούνται.
  • Ανταποκρινόμαστε πλήρως στις οικονομικές σας ανάγκες.
  • Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία άρτια εξοπλισμένα.
  • Προσφέρουμε διακοσμητικές προτάσεις με μεράκι και φαντασία.

Μήπως ήρθε η ώρα να τολμήσετε και εσείς το επόμενο βήμα;

Καλέστε:

+30 2310 67 25 29

Ergo-trust.com.gr

Τεχνική – Κατασκευαστική Εταιρεία 

Η Ergo-trust.com.gr αναλαμβάνει την ανακατασκευή της κατοικίας στη Θεσσαλονίκη είτε πρόκειται για περιορισμένης έκτασης εργασιών είτε για πλήρη ανακαίνιση θέτοντας υψηλούς στόχους υπηρεσιών και αποδοτικότητας.

Η Ergo-trust.com.gr ανακαινίζει την κατοικία σας με επώνυμα προϊόντα και άριστη ποιότητα κατασκευής στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς σε συνάρτηση με την τεχνογνωσία του προσωπικού, και την υψηλή τεχνική υποστήριξη.

Έχουμε φέρει εις πέρας μεγάλο αριθμό ανακαινίσεων, γεγονός που μας έχει κάνει να ξεχωρίζουμε στις κατασκευές.

Η δική μας εμπειρία σε συνδυασμό με τις επιθυμίες σας και την άψογη συνεργασία μαζί σας είναι τα απαραίτητα στοιχεία που θα διασφαλίσουν το άρτιο αποτέλεσμα.

Κοινοποίηση
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin