Ανακαίνιση Γραφείου Θεσσαλονίκη 

Η Ergo-trust.com.gr ανακαινίζει το γραφείο σας με επώνυμα υλικά και άριστη ποιότητα κατασκευής στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς.

Ιδανικές λύσεις αναμόρφωσης γραφείου 

Οικονομικές τιμές 

Τήρηση χρονοδιαγράμματος

Άριστη ποιότητα υλικών

l

Παροχή εγγύησης

ανακαίνιση γραφείου Θεσσαλονίκη ανακαινίσεις Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσες ώρες αναλώνεται καθημερινά στον εργασιακό σας χώρο;

Ίσως η απάντηση, που θα δοθεί να αποτελεί έναυσμα για την ανανέωση του συγκεκριμένου χώρου, μια ανακατασκευή υψίστης σημασίας τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για τον υποψήφιο πελάτη.

Όταν αναφερόμαστε στην ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου, εννοούμε την ανακαίνιση ενός γραφείου, ενός καταστήματος, ενός διαμερίσματος με επαγγελματική χρήση ή άλλους χώρους, που λειτουργούν επαγγελματικά.

Συνεπώς, η αναδημιουργία γραφείου αποτελεί επένδυση ιδιαίτερης σημασίας, αφού ο εκάστοτε επαγγελματίας με την πάροδο του χρόνου θα επωφεληθεί οικονομικά.

Ας μη ξεχνάμε ότι οι επαγγελματίες αναζητούν τρόπους για τη διαρκή ανάπτυξη της επιχείρησης και την αύξηση των κερδών τους.

Ανακαίνιση γραφείου Εργασίες 

Ανακαίνιση γραφείου ενδέχεται να επιτευχθεί μερική ή ολική ανακαίνιση, σύμφωνα πάντα με τις επιθυμίες του επιχειρηματία και τις ανάγκες της επιχείρησης.
Οι εργασίες, που συνήθως απαιτούνται είναι:

  • Αποξήλωση δαπέδου.
  • Αποξήλωση κουφωμάτων.
  • Επισκευή της ηλεκτρολογικής και υδραυλικής εγκατάστασης
  • Τοποθέτηση νέου δαπέδου.
  • Τοποθέτηση κουφωμάτων.
  • Τοποθέτηση επίπλων και γραφείων.
  • Διαρρύθμιση εσωτερικών χώρων με τοποθέτηση γυψοσανίδων.
  • Ελαιοχρωματισμός.
  • Διακόσμηση.

Γιατί να κάνω ανακαίνιση στο γραφείο μου;

Ένα γραφείο και γενικότερα ένας επαγγελματικός χώρος χρήζει ανακαίνισης όταν:

Δεν εξυπηρετούνται οι λειτουργικές ανάγκες
Σημαντικό στοιχείο σε ένα εργασιακό περιβάλλον αποτελεί η εργονομία του χώρου και η ορθή αξιοποίησή του. Άλλωστε ένας εργαζόμενος ευρισκόμενος αρκετές ώρες στο χώρο της εργασίας του καλό θα ήταν να αισθάνεται άνετα, έχοντας καλή διάθεση και ψυχολογία επιτυγχάνοντας μεγιστοποίηση της εργασιακής του απόδοσης. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον οποιοδήποτε πελάτη επισκέπτεται το χώρο σας.

Απαιτείται κάποια αισθητική αλλαγή
Η αλλαγή της εικόνας ενός εργασιακού περιβάλλοντος αναφέρεται στην ταυτότητα και στο ιδιαίτερο ύφος και όψη, που διαθέτει ο κάθε επαγγελματικός χώρος, ο οποίος διαμορφώνεται σύμφωνα με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του κατόχου του γραφείου. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε ότι οι πρώτες εντυπώσεις από την είσοδο σε έναν χώρο είναι πρωτεύουσας σημασίας.

Γίνεται υποτονική προβολή ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας
Μια λανθασμένη οργάνωση του χώρου μπορεί να μην αναδεικνύει το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλουμε να προβάλλουμε. Σκεφτείτε για παράδειγμα έναν πελάτη, που θα περίμενε να βρούμε κάτι το οποίο βρίσκεται σε ένα συρτάρι ενός χαοτικού χώρου.

Θέλουμε να προσελκύσουμε νέους πελάτες
Επιθυμία και σκοπός του κάθε επαγγελματία είναι στους υπάρχοντες πελάτες να προστεθούν και νέοι με αποτέλεσμα να εισέλθει δυναμικά στον ανταγωνισμό.

Αλλάζει η χρήση του
Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως γίνεται ριζική ανακαίνιση του χώρου για την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση του χώρου βάσει των νέων επαγγελματικών απαιτήσεων.

Υπάρχουν φυσικές φθορές
Με το πέρασμα του χρόνου είναι λογικό να υπάρχουν φυσικές φθορές ή καταστροφές, που είναι απαραίτητο να επισκευαστούν.

Στάδια ανακαίνισης γραφείου

Η πραγματοποίηση μια ανακαίνισης ακολουθεί την εξής πορεία:

  • Επικοινωνείτε μαζί μας και κάνουμε μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας.
  • Εκπονείται αρχιτεκτονική μελέτη και σχεδιασμός του νέου σας γραφείου στοχεύοντας στη λειτουργικότητα και στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου, τα οποία αναλαμβάνουν οι έμπειροι συνεργάτες της Ergo Trust
  • Παρέχεται τρισδιάστατη αναπαράσταση του γραφείου που αποτυπώνει πιστά τον χώρο, όπως θα είναι μετά την αποπεράτωση των εργασιών.
  • Προχωρούμε στην κατασκευή, δηλαδή στην εκτέλεση των εργασιών. Σε αυτό το στάδιο, η Ergo Trust καταβάλλει προσπάθεια να πετύχει το μικρότερο χρονικό διάστημα αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης.
  • Προβαίνουμε στην τοποθέτηση του εξοπλισμού (έπιπλα, κατασκευές και φωτισμός).
  • Γίνεται ελαιοχρωματισμός. Ο αρμονικός συνδυασμός χρωμάτων είναι αυτός, που δίνει ένα άριστο τελείωμα στις αρχιτεκτονικές εργασίες.

TIPS – Ιδέες διακόσμησης γραφείου

Υπάρχουν μικρά μυστικά, που κάνουν μια αναμόρφωση γραφείου πετυχημένη:

  • Τα χρώματα, που θα επιλέξουμε πρέπει να παραπέμπουν στην υπηρεσία που προσφέρεται.
  • Τα έπιπλα αποθήκευσης και οργάνωσης δεν συνάδουν μόνο με το αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά αποτελούν και στοιχεία οργάνωσης και ταυτοποίησης του χώρου.
  • Η ορθολογική τοποθέτηση του κατάλληλου εξοπλισμού λειτουργεί ως ένα επιπλέον στοιχείο για τη δημιουργία άριστων συνθηκών εργασίας.
  • Η θεματική διακόσμηση και επίπλωση οφείλει να έρχεται σε συνάρτηση με το ύφος του εκάστοτε γραφείου και να δημιουργεί άνεση στους εν δυνάμει πελάτες.

Μόνος μου ή τεχνική εταιρεία;

Ορισμένοι μπαίνουν στη διαδικασία να ανακαινίσουν το γραφείο τους μόνοι, διαπιστώνοντας τελικά ότι δεν πέτυχαν οικονομικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Έτσι, καλό θα ήταν να απευθυνθούμε σε μια αξιόλογη τεχνική εταιρεία που μπορεί να εγγυηθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για να διαπιστώσετε την πολυετή μας εμπειρία και να πραγματοποιήσετε μια οικονομική ανακαίνιση του γραφείου ή της επιχείρησης σας.

Η αλλαγή παραστάσεων στη ζωή σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα από μια ανακαίνιση!

Συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις

Αν οι απαντήσεις που δίνουμε σε συχνά ερωτήματα πελατών, δεν απαντούν σε απορίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Υπάρχει κόστος για την επίσκεψη του υπευθύνου της εταιρίας σας;

Όχι, η επίσκεψη του συνεργάτη μας είναι δωρεάν, όπως και η οικονομική και τεχνική προσφορά που θα σας κάνουμε, χωρίς να είναι δεσμευτική.

Γιατί να κάνω ανακαίνιση;

Γιατί με την ανακαίνιση κάνουμε καλύτερη διαρρύθμιση στην οικία μας και αντικαθιστούμε ό,τι δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας.

Να απευθυνθώ σε οργανωμένη εταιρία ή σε μεμονωμένους τεχνίτες;

Η ανακαίνιση με δικά σας συνεργεία, συνήθως αυξάνει το κόστος και τον χρόνο των εργασιών και δεν διασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οργανώνουμε και συντονίζουμε τις εργασίες εμείς βάση αυστηρού προγράμματος εκτέλεσης.

Χρειάζεται να βγάλω οικοδομική άδεια;

Σε ορισμένες εργασίες είναι απαραίτητη και την αναλαμβάνει η εταιρεία μας.

Πως μπορώ να γνωρίζω το κόστος της ανακαίνισης;

Εκπονείται εκ των προτέρων αναλυτική οικονομική προσφορά.

Είναι απαραίτητο να παρευρίσκομαι στις εργασίες;

Όχι, εφόσον έχει προαποφασιστεί το σχέδιο και τα υλικά, που θα χρησιμοποιηθούν.

Πότε είναι επιβεβλημένη η ανακαίνιση;

Όταν υπάρχουν προβλήματα παλαιότητας, λειτουργικότητας, ασφάλειας, στατικότητας, αισθητικότητας καθώς και ενεργειακής αναβάθμισης της οικίας.

Γιατί να επιλέξετε την Ergo Trust

Η Ergo Trust:

  • Συνδυάζει ποιότητα – τιμή.
  • Προσφέρει οικονομικά πακέτα.
  • Τηρεί τον οικονομικό προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα, που έχει τεθεί.
  • Προσφέρει πρωτότυπες στιλιστικά δημιουργίες.
  • Διακοσμεί το χώρο σας με απεριόριστη φαντασία.
  • Αναλαμβάνει την ανακαίνιση γραφείου, ιατρείου, καταστήματος και οποιαδήποτε επαγγελματικού χώρου τιμώντας την εμπιστοσύνη σας.
  • Εστιάζει στον πελάτη, επιτυγχάνοντας καινοτόμες λύσεις με υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.

Καλέστε:

+30 2310 67 25 29

Κοινοποίηση
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin