Ανακαίνιση Σαλονιού 

Η ανακαίνιση σπιτιού Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει ένα από τους χώρους που είναι η καρδιά του κάθε σπιτιού μιας, κι εκεί περνάτε ένα μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σας.

Είναι ο χώρος όπου θα συναντηθείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας για να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί.

Ωστόσο, επειδή περνάτε τόσο χρόνο μέσα στο δωμάτιο αυτό, μετά από κάποια χρόνια ίσως να αισθάνεστε πως έχει έρθει η ώρα για μια ανανέωσή του.

Μια ανακαίνιση στο σαλόνι θα δώσει μια νέα πνοή στον χώρο σας.

Δοκιμάστε μια αλλαγή του χώρου σας και απολαύστε με ανανεωμένη διάθεση στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

Διαδικασία Ανακαίνισης Σαλονιού

Κάθε σαλόνι έχει διαφορετικές απαιτήσεις για να αναδειχθεί. Η ομάδα μας έχει την εμπειρία και τη διάθεση για να μεταμορφώσει το χώρο σας στο δωμάτιο που πάντα ονειρευόσασταν.

Η ανακαίνιση σαλονιού περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

Αφαίρεση των παλιών Επίπλων.
Αρχικά, αφαιρούνται όλα τα παλιά σας έπιπλα. Χρειαζόμαστε έναν άδειο χώρο, ώστε να μπορέσουμε να δούμε τις δυνατότητές του και να σας δώσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.
Ξήλωμα των φωτιστικών, του Δαπέδου, και των Κουφωμάτων.

Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει το ξήλωμα από όλα τα στοιχεία, τα οποία θα αλλάξουν κατά την ανακαίνιση. Τέτοια είναι τα παλιά σας κουφώματα, τα φωτιστικά, και το δάπεδο.
Μελέτη και Ανασχεδιασμός της Διαρρύθμισης του Σαλονιού.

Τώρα που το δωμάτιο έχει αδειάσει, θα μελετήσουμε το χώρο και θα σας παρουσιάσουμε με προσχέδια της προτεινόμενης διαρρύθμισης. Σε αυτό το στάδιο θα αποφασίσουμε αν θα χρειαστεί και γκρέμισμα ή ανέγερση κάποιου τοίχου.

Γκρέμισμα Τοίχων.
Αυτό είναι ένα προαιρετικό βήμα. Αν θέλετε όμως να μεγαλώσετε το σαλόνι σας ή να ανοίξετε ένα επιπλέον παράθυρο, είναι υποχρεωτικό.
Εργασίες Διαμόρφωσης Τοίχων.

Στη συνέχεια, θα ανεγερθούν οι καινούργιοι τοίχοι, αν κάτι τέτοιο έχει προβλεφθεί στη μελέτη. Επίσης, σε αυτό το σημείο θα τοποθετηθεί και η γυψοσανίδα στο ταβάνι. Παράλληλα με τους τοίχους, θα πραγματοποιηθούν και όλες οι ηλεκτρολογικές εργασίες.

Τοποθέτηση Καινούργιων Δαπέδων.
Ακολουθεί η τοποθέτηση των καινούργιων δαπέδων που έχετε επιλέξει. Είναι σημαντικό η εργασία αυτή να γίνει μετά τις εργασίες εων τοίχων, ώστε να μην καταστραφεί το καινούργιο δάπεδο.

Ξυλουργικές εργασίες.
Όλα τα εντοιχισμένα έπιπλα που χρειάζεστε, θα τοποθετηθούν σε αυτό το βήμα. Είναι σημαντικό, καθώς κάθε σπίτι έχει ανάγκη από αποθηκευτικούς χώρους. Με το σωστό σχεδιασμό, μπορούν να βρεθούν πολλά δημιουργικά σημεία κατάλληλα για τη δημιουργία τέτοιων χώρων.

Τοποθέτηση Κουφωμάτων.
Στη συνέχεια θα τοποθετηθούν τα καινούργια σας κουφώματα, είτε προτιμάτε αλουμινίου, είτε ξύλινα. Σε κάθε περίπτωση, προτιμήστε ενεργειακά κουφώματα που θα βοηθήσουν να διατηρήσετε μια καλή θερμοκρασία στο σαλόνι σας.

Εργασίες Ελαιοχρωματισμού των Τοίχων.
Οι εργασίες αυτές περιλαμβάνουν τόσο τον ελαιοχρωματισμό των τοίχων, όσο και την τοποθέτηση ταπετσαρίας. Τα χρώματα και τα σχέδια που θα επιλεγούν θα είναι σύμφωνα με τον σχεδιασμό της εσωτερικής διακόσμησης, ώστε να αναδειχθεί το σαλόνι σας στο έπακρο.

Σχεδιασμός Φωτισμού του Δωματίου.
Η σωστή διακόσμηση του χώρου σας απαιτεί έναν πολυεπίπεδο φωτισμό. Πέρα από τα φωτιστικά που θα επιλέξετε, μπορεί να τοποθετηθεί και εσωτερικός φωτισμός που θα κάνει τον χώρο πιο εντυπωσιακό.

Επίπλωση και Εσωτερική Διακόσμηση.
Εφόσον έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και δεν υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν, θα τοποθετηθούν τα καινούργια σας έπιπλα. Οι ειδικοί μας θα σας προτείνουν την καλύτερη διαρρύθμιση για τα έπιπλά σας, ανάλογα με τις ανάγκες του σαλονιού σας.

Μάθετε Περισσότερα

Όποια κι αν είναι η ανάγκη του χώρου σας, μπορείτε να τον εμπιστευθείτε στην έμπειρη ομάδα μας. Η πολυετής μας πείρα μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Επικοινωνήστε σήμερα για να μάθετε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε την ανακαίνιση σαλονιού σας.

Στράτος Καραγιάννης
Κοινοποίηση
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin