Ιδέες Ανακαίνιση Κουζίνας

 Ανακαίνιση Κουζίνας είναι μια διαδικασία που όλοι θέλουμε χρήσιμες συμβουλές. Δείτε ιδέες που σας βοηθούν στο αρχικό στάδιο σχεδιασμού  ανακαίνισης κουζίνας

Σε αυτή την σελίδα σας δίνουμε έμπνευση αλλά και πρακτικές λύσης. Η εταιρεία μας μπορεί να υλοποίηση τις παρακάτω ιδέες και λύσης για φτιάξετε την δική σας ανακαίνιση κουζίνας.

 

Ανακαίνιση κουζίνας στη Θεσσαλονίκη σε ασπρόμαυρο μοντέρνο σχεδιασμό όπου αντικαταστάθηκε η παλαιά κατασκευή με νέα εργονομική κουζίνα σε λευκή λάκα και πάγκο γρανίτη και με πλήρη εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου.

Ανακαίνιση κουζίνας με υψηλή ποιότητα κατασκευής και τοποθέτησης. Η νέα κουζίνα επεκτάθηκε σε γωνιακό σχεδιασμό και κατασκευή βοηθητικής κεντρικής νησίδας και χρησιμοποιήθηκε ξύλο mdf με λευκή γυαλιστερή λάκα και πάγκο σε μαύρο γρανίτη

Κατασκευή καινούργιας κουζίνας σε ειδικό διαχωριστικό χώρο με νέες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις.Τοποθετήθηκε νέο δάπεδο με ξύλο laminate και καινούργια εξωτερική πόρτα.

Ανακαίνιση κουζίνας με νέο δομικό σχεδιασμό επέκτασης και κατασκευή βοηθητικής νησίδας. Χρησιμοποιήθηκε λευκή λάκα σε συνδυασμό ανθυγρού δρύινου πάγκου και μεταλλικά ντουλάπια,εξοπλισμένη με κρυφούς μηχανισμούς αφής.

Κοινοποίηση
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin