Ιδέες Ανακαίνιση Μπάνιου

 Ανακαίνιση Μπάνιου είναι μια διαδικασία που όλοι θέλουμε χρήσιμες συμβουλές. Δείτε ιδέες που σας βοηθούν στο αρχικό στάδιο σχεδιασμού  ανακαίνισης μπάνιου.

Σε αυτή την σελίδα σας δίνουμε έμπνευση αλλά και πρακτικές λύσης. Η εταιρεία μας μπορεί να υλοποίηση τις παρακάτω ιδέες και λύσης για φτιάξετε την δική σας ανακαίνιση μπάνιου.

Ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη, Θέρμη με κατασκευή εντυπωσιακού ντουζ ,με διάνοιξη μεγάλου πλαισίου παράθυρο και τοποθέτηση γυάλινου διαχωριστικού.
Ταυτόχρονα τοποθετήθηκε έπιπλο μπάνιου με επικαθήμενο νιπτήρα και κρυφό ντουλάπι καθρέφτη.

Ανακαίνιση μπάνιου με νέο σχεδιασμό χώρου και νέες υδραυλικές εγκαταστάσεις.Ο χώρος επενδύθηκε με μοντέρνες γκρι πλάκες,και τοποθετήθηκαν καινούργια είδη υγιεινής με επιδαπέδια μπανιέρα και κατασκευάστηκε λειτουργικό και ευρύχωρο ντουζ.

Ολική ανακατασκευή χώρου σε ζεστή αντίθεση λευκού και καφέ με τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής, κρεμαστού επίπλου μπάνιου και inox θερμαντικού σώματος κρεμάστρας.

Εντυπωσιακή ανακατασκευή δωματίου και μετατροπή του σε χώρο μπάνιου με ριζικές υδραυλικές εργασίες. Κατασκευάστηκε γωνιακό ντουζ με γυάλινο πλαίσιο securit και σύνθεση ντουλαπιών με τοποθέτηση μαρμάρινου πάγκου με διπλούς νιπτήρες ενώ το πάτωμα επενδύθηκε με ζεστό δρύινο ξύλο.

Κοινοποίηση
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin